Despre tabelul de calorii

Ce informatii se gasesc in tabelul de calorii?

Tabelul de calorii contine o serie de alimente des intalnite, organizate pe grupuri de alimente. Tabelul a fost construit in principal pentru a afla rapid cate calorii reprezinta o suta de grame din fiecare aliment, insa ulterior au fost adaugate si alte valori nutritive: proteine, lipide, carbohidrati si fibre. Toate valorile sunt date pentru 100 g. Exista si posibilitatea vizualizarii fiecarui grup de alimente separat, facand click pe numele grupului de alimente (exemple: carne, oua, branzeturi etc.)

Sectiunea "Meniul meu"

Aceasta sectiune a fost creata pentru a putea tine evidenta meniului zilnic. In dreptul fiecarui aliment se gaseste iconita de adaugare in meniu a alimentului. adauga in meniul caloric

In momentul apasarii iconitei de adaugare in meniu adauga in meniul caloric va aparea un prompt pentru completarea cantitatii consumate din respectivul aliment.

Prompt cantitate aliment

Nota: coloana "Aproximari" din tabelul de calorii va poate ajuta sa aproximati cantitatea consumata, daca nu ati folosit un cantar.

Ulterior completarii cantitatii se va face redirectionarea catre pagina cu meniul personalizat. Se poate relua apoi procedeul si se vor adauga in meniu toate alimentele consumate. Pe pagina Meniul meu se poate vedea totalul caloriilor consumate, in functie de alimente si cantitati.

Pentru a scoate din meniu un aliment se va face click pe iconita scoate un aliment din meniu. Meniul va fi golit complet odata cu inchiderea browserului sau prin stergerea succesiva a tuturor alimentelor.

Ultimele alimente adaugate